Άμεσες Προτεραιότητες

ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ:

* Άμεση στήριξη των απόρων, των ανέργων, των ΑΜΕΑ, των πολυτέκνων, των μονογονεϊκών οικογενειών και των μοναχικών ατόμων, με γνώμονα πάντα τις πραγματικές ανάγκες τους.

* ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ οικονομικά αδυνάμου συμπολίτη μας

* ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ .

* Ίδρυση κοινωνικού φαρμακείου, Δημοτικών Ιατρείων και παντοπωλείου.

* Στήριξη της τρίτης ηλικίας

* Εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των σχολείων της πόλης μας.

* Στήριξη της εκπαίδευσης και ενίσχυση των δομών της

* Δημιουργία πολιτιστικών, αθλητικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων για την συμμετοχή όλων των δημοτών και κυρίως των νέων .

* Δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης εθελοντών πολιτών

* Διερεύνηση και απόδοση τυχόν ευθυνών προς όλους τους υπευθύνους όλων των βαθμίδων για την μέχρι σήμερα κακοδιαχείριση του Δήμου

Σε άμεση συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους στοχεύουμε:

* στην αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου και πρωταρχικά της υπηρεσίας καθαριότητας και των ανακυκλώσεων

Με μόνο όπλο την ενεργό συμμετοχή των συμπολιτών μας, που δομούν την ζωή και την πορεία τους με επίκεντρο τον άνθρωπο, είμαστε σε θέση να θεμελιώσουμε την λειτουργία του Δήμου μας πάνω στις αρχές και τις διαδικασίες της άμεσης δημοκρατίας.

Η αδιαφάνεια ,η αξιοκρατία, ο κοινωνικός έλεγχος αποτελεσματικότητα θα είναι η δική μας απάντηση στην μέχρι σήμερα αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση

* Τα κέντρα λήψης των αποφάσεων για τα ζητήματα της πόλης να μετατοπιστούν στις τοπικές συνελεύσεις και στα συνοικιακά συμβούλια των δημοτών, οι κρίσιμες δε και καθοριστικές για την δήμο μας αποφάσεις να λαμβάνονται ακόμα και με δημοψηφίσματα δεσμευτικού χαρακτήρα.

* Θα συμβάλουμε στη δημιουργία ενός κοινωνικού κινήματος που θα παλεύει μέσα και έξω από τον Δήμο για όλα τα κρίσιμα προβλήματα μας αμφισβητώντας παραγοντισμούς ,ιδιοτέλειες και αρρωστημένες πρακτικές του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου