Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και το ΕΠΑΜ στηρίζουν τον υπ. δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ

 Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Περαματιώτες και Περαματιώτισσες,  Φίλες και Φίλοι

Στο πλαίσιο των δημοκρατικών και συλλογικών μας διαδικασιών, η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ  Περάματος στηρίζει την δημοτική κίνηση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με υποψήφιο δήμαρχο τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ.

Είναι η δημοτική κίνηση η οποία βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και αγωνίζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ανεργίας, της φτώχειας και της επιβίωσης, που καταστρέφουν καθημερινά τις ζωές μας. Θεωρεί μεγάλο όπλο για τους πολίτες τις δομές αλληλεγγύης και παράλληλα, εργάζεται συστηματικά για τη δημιουργία πλατιών λαϊκών κινημάτων, που θα αντιπαλέψουν την εφαρμοζόμενη πολιτική και θα βάλουν φραγμό στην εξάπλωση του φασισμού.

Καλούμε τους πολίτες του Περάματος να μήν αποδεχθούν τη γκρίζα πραγματικότητα, αλλά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να στείλουν το μήνυμα για αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, συμμετοχή και δημοκρατία. Να παλέψουν μαζί για την ανατροπή, γιατί τα συλλογικά προβλήματα απαιτούν συλλογικές λύσεις.

Αναφορές για στήριξη των μελών μας σε άλλες αυτοδιοικητικές κινήσεις είναι αναληθείς και αποσκοπούν στην παραπλάνηση των συνδημοτών μας.
Πέραμα, 26-2-2014
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ  Περάματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου